Vi har sedan start använt oss av Redken, både i vårt arbete och till försäljning. De erbjuder ett brett sortiment av produkter till hög kvalité och står sig högt jämfört med andra frisörprodukter. Vi är en 5th Avenue salong vilket innebär att vi ständigt utvecklas enligt Redkens koncept vad gäller kurser inom klipp- och färglära.

Senast ut som leverantör hos oss är Kevin.Murphy som erbjuder hudvård för håret. Dessa produkter är fullspäckade av vitaminer och aminosyror som vårdar ytan på dina hårstrån, gör de fylligare inifrån och ut och minimerar bildningen av kluvna hårtoppar. Dessutom är de gjorda av naturliga ingredienser som t ex mangosmör, apelsinblommor, bambu – alla ingredienserna är ekologiska, sulfat-och paraben- och djurtestfria!

Vi har även professionella stylingverktyg från Cloud Nine till försäljning, som totalt har förändrat sättet att styla hår världen över. Brännande hetta och frissiga hårtoppar är borta  Cloud Nine har inlett en ny era av friska,häpnadsväckande och inspirerande utseenden med mindre värmemer stil.

Ring 013-13 01 00 eller besök oss så berättar vi mer!