Camilla

Jag har alltid älskat hår och allt som hör till, jag började min karriär inom frisöryrket redan som fjortonåring och har sedan dess hunnit gå frisörskola, tagit gesällbrev och utvecklas ständigt som frisör. Nu, mer än 30 år senare, är jag även stolt ägare av denna salong sedan 2001.

Lisa

Jag har varit färdig frisör sedan 2010. Är positiv och noggrann frisör som gillar att komma med nya idéer och att jobba kreativt med färg och form.

För mig är alla härliga kundmöten och kontakten som man får med kunden något extra.

Jag är ny/gammal i teamet och det känns härligt att få komma tillbaka till C2.

Att få komma till jobbet och få skapa och vara kreativ är underbart!

Välkommen in och boka tid hos mig!

Frida

2016 följde jag min dröm om att bli frisör och sökte mig till en privatutbildning på Frisörcentrum i Falun, där jag från första stund kände jag mig som hemma. Innan jag kan avlägga mitt gesällbrev som frisör arbetar jag som trainee nivå 4/4  hos C2 Hårteam, vilket innebär att du som kund får ett reducerat pris (20% rabatt) när du bokar tid hos mig.

För mig är det viktigt att du känner att du är i fokus och får det bästa omhändertagandet, mitt mål är att du ska gå ifrån salongen och känna dig lycklig över ditt hår!

Alma

Jag en glad och social nittonåring från Mjölby. Mitt stora intresse för skönhet och mode gjorde att jag sökte mig till frisörlinjen. Jag jobbar nu som trainee nivå 1/4 på C2 Hårteam. Just nu går det bara att boka tid hos mig via telefon, då jag kan planera tidåtgången på behandlingarna. Jag har reducerade priser på mina behandlingar (30-40% rabatt).

Välkommen att boka tid hos mig!

 

Hanna

Efter avslutad frisörutbildning tog jag mitt gesällbrev 1998 och sen dess har inte en dag gått utan att jag har tänkt på (och drömt) om hår. Att skapa frisyrer genom färgning är bland det bästa jag vet och ni kunder som säger “Gör vad du vill” – tack, det är genom ert förtroende jag har och fortsatt kommer att utvecklas som frisör.

Så, vänta inte, kom in och boka tid redan idag oavsett om du behöver fylla i utväxt eller göra en total hårmakeover – jag hjälper dig skapa din drömlook!

Som du kanske märker går det bara att boka tid hos mig på tisdagar just nu, se till att boka i god tid för att säkert få en behandling hos mig.